Cervexa Nós arrincou en 2013, cando dous amantes da cervexa de calidade de Vigo, decidiron convertir a súa paixón no seu xeito de vida.
Arrincamos nunha pequena nave no Concello de Mós cun equipo de elaboración de 500 litros. Despois de moito esforzó e traballo conseguimos abrir a nosa cervexaría do Casco Vello no 2015, todo un éxito para o noso proxecto, xa que foi a maneira de darnos a coñecer no corazón de Vigo. Un ano despois tiñamos duas cervexerias a pleno rendimento na cidade
Como cada día que pasaba estábamos máis e máis ilusionados co proxecto e vendo a boa acollida que ten a nosa cervexa, decidimos mudarnos as nosas actuáis instalación co cambio de Brewhouse por unha de 2,5 hectólitros de capacidade e unha fábrica que nos dá a posibilidade de continuar a medrar na nosa cidade.
Na actualidade, o noso equipo humano xa o formamos 13 persoas e a nosa arela é medrar máis e máis sen perder a nosa paixón pola cervexa.
Para iso o esencial é rodearnos do mellor equipo humano posible.
Cervexa Nós arrincou en 2013, cando dous amantes da cervexa de calidade de Vigo, decidiron convertir a súa paixón no seu xeito de vida.
Arrincamos nunha pequena nave no Concello de Mós cun equipo de elaboración de 500 litros. Despois de moito esforzó e traballo conseguimos abrir a nosa cervexaría do Casco Vello no 2015, todo un éxito para o noso proxecto, xa que foi a maneira de darnos a coñecer no corazón de Vigo. Un ano despois tiñamos duas cervexerias a pleno rendimento na cidade
Como cada día que pasaba estábamos máis e máis ilusionados co proxecto e vendo a boa acollida que ten a nosa cervexa, decidimos mudarnos as nosas actuáis instalación co cambio de Brewhouse por unha de 2,5 hectólitros de capacidade e unha fábrica que nos dá a posibilidade de continuar a medrar na nosa cidade.
Na actualidade, o noso equipo humano xa o formamos 13 persoas e a nosa arela é medrar máis e máis sen perder a nosa paixón pola cervexa.
Para iso o esencial é rodearnos do mellor equipo humano posible.
Cervexa Nós arrincou en 2013, cando dous amantes da cervexa de calidade de Vigo, decidiron convertir a súa paixón no seu xeito de vida.
Arrincamos nunha pequena nave no Concello de Mós cun equipo de elaboración de 500 litros. Despois de moito esforzó e traballo conseguimos abrir a nosa cervexaría do Casco Vello no 2015, todo un éxito para o noso proxecto, xa que foi a maneira de darnos a coñecer no corazón de Vigo.
Como cada día que pasaba estábamos máis e máis ilusionados co proxecto e vendo a boa acollida que ten a nosa cervexa, decidimos mudarnos as nosas actuáis instalación co cambio de Brewhouse por unha de 2,5 hectólitros de capacidade e unha fábrica que nos dá a posibilidade de continuar a medrar na nosa cidade.
Na actualidade, o noso equipo humano xa o formamos 13 persoas e a nosa arela é medrar máis e máis sen perder a nosa paixón pola cervexa.
Para iso o esencial é rodearnos do mellor equipo humano posible.
A miña paisón pola cervexa empezou cando descubrín as clásicas cervexas belgas, as que me fixeron penetrar de cabeza no mundo da cervexa. No 2008 empecei a facer birra como Homebrewer e en nada xa se convertiu na miña aficción e paixón. Flipábame, e me segue flipando facer novas receitas, nas que destaca a Orixinal, que hoxe en día é a versión dunha das miñas primeiras receitas como cervexeiro na casa.
No 2013 decidín dar o paso e montar a miña propia fábrica de birra e naceu Nós. Desde entón e até agora a evolución do sector foi brutal, e no meu caso intentei evolucionar a par do sector formándome o mellor posible.
E claro, a mellor forma é beber e beber cervexas distintas e sen dúbida intentando mellorar día a día a fabricación das nosas cervexas, innovando e evolucionando até conseguir engarrafar as cervexas que saen da miña cabeza.
A miña paisón pola cervexa empezou cando descubrín as clásicas cervexas belgas, as que me fixeron penetrar de cabeza no mundo da cervexa. No 2008 empecei a facer birra como Homebrewer e en nada xa se convertiu na miña aficción e paixón. Flipábame, e me segue flipando facer novas receitas, nas que destaca a Orixinal, que hoxe en día é a versión dunha das miñas primeiras receitas como cervexeiro na casa.
No 2013 decidín dar o paso e montar a miña propia fábrica de birra e naceu Nós. Desde entón e até agora a evolución do sector foi brutal, e no meu caso intentei evolucionar a par do sector formándome o mellor posible.
E claro, a mellor forma é beber e beber cervexas distintas e sen dúbida intentando mellorar día a día a fabricación das nosas cervexas, innovando e evolucionando até conseguir engarrafar as cervexas que saen da miña cabeza.
CONCESIÓN BONO ENERXÍA PARA RENOVACIÓN DE EQUIPAMENTO
Si continuas navegando por este sitio o haces click en el botón de aceptar, significa que aceptas el uso de cookies. más información
Los ajustes de cookies de esta web están configurados para «permitir cookies» y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en «Aceptar» estarás dando tu consentimiento a esto.