Cervexa Nós arrincou en 2013, cando dous amantes da cervexa de calidade de Vigo, decidiron convertir a súa paixón no seu xeito de vida. Todo empezou cando Raúl e Xulio fartos dos seus traballos no sector da automoción, decidiron abandoar a súa rutina e comezar un proxecto apaisoante rodeados de aromas a lúpulo e vapor de cebada malteada.
Arrincamos nunha pequena nave no Concello de Mós cun equipo de elaboración de 500 litros. Despois de moito esforzó e traballo conseguimos abrir a nosa cervexaría do Casco Vello no 2015, todo un éxito para o noso proxecto, xa que foi a maneira de darnos a coñecer no corazón de Vigo.
Un ano despois decidimos abrir a nosa cervexería da Rúa Fisterra, collendo a substitución dunha mítica cervexería de Vigo (LaBurner ou era EL Burner????).
Como cada día que pasaba estábamos máis e máis ilusionados co proxecto e vendo a boa acollida que ten a nosa cervexa, decidimos mudarnos as nosas actuáis instalación co cambio de Brewhouse por unha de 2,5 hectólitros de capacidade e unha fábrica que nos dá a posibilidade de continuar a medrar na nosa cidade.
Na actualidade, o noso equipo humano xa o formamos 13 persoas e a nosa arela é medrar máis e máis sen perder a nosa paixón pola cervexa.
Para iso o esencial é rodearnos do mellor equipo humano posible.
Cervexa Nós arrincou en 2013, cando dous amantes da cervexa de calidade de Vigo, decidiron convertir a súa paixón no seu xeito de vida. Todo empezou cando Raúl e Xulio fartos dos seus traballos no sector da automoción, decidiron abandoar a súa rutina e comezar un proxecto apaisoante rodeados de aromas a lúpulo e vapor de cebada malteada.
Arrincamos nunha pequena nave no Concello de Mós cun equipo de elaboración de 500 litros. Despois de moito esforzó e traballo conseguimos abrir a nosa cervexaría do Casco Vello no 2015, todo un éxito para o noso proxecto, xa que foi a maneira de darnos a coñecer no corazón de Vigo.
Un ano despois decidimos abrir a nosa cervexería da Rúa Fisterra, collendo a substitución dunha mítica cervexería de Vigo (LaBurner ou era EL Burner????).
Como cada día que pasaba estábamos máis e máis ilusionados co proxecto e vendo a boa acollida que ten a nosa cervexa, decidimos mudarnos as nosas actuáis instalación co cambio de Brewhouse por unha de 2,5 hectólitros de capacidade e unha fábrica que nos dá a posibilidade de continuar a medrar na nosa cidade.
Na actualidade, o noso equipo humano xa o formamos 13 persoas e a nosa arela é medrar máis e máis sen perder a nosa paixón pola cervexa.
Para iso o esencial é rodearnos do mellor equipo humano posible.
Referencias fijas
Clientes
Litros producidos
A miña paisón pola cervexa empezou cando descubrín as clásicas cervexas belgas, as que me fixeron penetrar de cabeza no mundo da cervexa. No 2008 empecei a facer birra como Homebrewer e en nada xa se convertiu na miña aficción e paixón. Flipábame, e me segue flipando facer novas receitas, nas que destaca a Orixinal, que hoxe en día é a versión dunha das miñas primeiras receitas como cervexeiro na casa.
No 2013 decidín dar o paso e montar a miña propia fábrica de birra e naceu Nós. Desde entón e até agora a evolución do sector foi brutal, e no meu caso intentei evolucionar a par do sector formándome o mellor posible.
E claro, a mellor forma é beber e beber cervexas distintas e sen dúbida intentando mellorar día a día a fabricación das nosas cervexas, innovando e evolucionando até conseguir engarrafar as cervexas que saen da miña cabeza.
A miña paisón pola cervexa empezou cando descubrín as clásicas cervexas belgas, as que me fixeron penetrar de cabeza no mundo da cervexa. No 2008 empecei a facer birra como Homebrewer e en nada xa se convertiu na miña aficción e paixón. Flipábame, e me segue flipando facer novas receitas, nas que destaca a Orixinal, que hoxe en día é a versión dunha das miñas primeiras receitas como cervexeiro na casa.
No 2013 decidín dar o paso e montar a miña propia fábrica de birra e naceu Nós. Desde entón e até agora a evolución do sector foi brutal, e no meu caso intentei evolucionar a par do sector formándome o mellor posible.
E claro, a mellor forma é beber e beber cervexas distintas e sen dúbida intentando mellorar día a día a fabricación das nosas cervexas, innovando e evolucionando até conseguir engarrafar as cervexas que saen da miña cabeza.
No ano 2013, despois de 18 anos na mesma empresa, decidín que era o momento de dar un xiro á miña
vida e, despois de viaxar por Belxica, República Checa, Eslovaquia, Irlanda, Reino Unido e visitar varias
fábricas de cervexa, deixeime “enganar” por Raúl para montar a nosa fábrica, con moitísimas
dificultades, neste pequeno recuncho do mundo.
No ano 2013, despois de 18 anos na mesma empresa, decidín que era o momento de dar un xiro á miña
vida e, despois de viaxar por Belxica, República Checa, Eslovaquia, Irlanda, Reino Unido e visitar varias
fábricas de cervexa, deixeime “enganar” por Raúl para montar a nosa fábrica, con moitísimas
dificultades, neste pequeno recuncho do mundo.
Empezo a traballar na empresa no ano 2014, 2015 creo lembrar. O meu comezo é da man de Raúl, maestro cervexeiro de Nós, que me ofrece formar parte deste proxecto.
Ao non ter traballado nunca neste sector empezó a formarme. Desde cursos de formación até charlas cervexeiras, catas,… Aprendendo cada día algo novo, nun sector en constante evolución e diferentes métodos.
As miñas labores na empresa van desde a moenda do malte, até a elaboración, engarrafado e etiquetado do producto final.
Un labor na que te sentes realizado pola aceptación da xente dun producto que elaboraches con dedicación e agarimo. Sinto afouteza por formar parte desta gran familia: Nós.
Empezo a traballar na empresa no ano 2014, 2015 creo lembrar. O meu comezo é da man de Raúl, maestro cervexeiro de Nós, que me ofrece formar parte deste proxecto.
Ao non ter traballado nunca neste sector empezó a formarme. Desde cursos de formación até charlas cervexeiras, catas,… Aprendendo cada día algo novo, nun sector en constante evolución e diferentes métodos.
As miñas labores na empresa van desde a moenda do malte, até a elaboración, engarrafado e etiquetado do producto final.
Un labor na que te sentes realizado pola aceptación da xente dun producto que elaboraches con dedicación e agarimo. Sinto afouteza por formar parte desta gran familia: Nós.
Hosteleiro de vocación. Levo traballando no sector desde fai máis de 15 anos cando abrín o Faneco na Rúa Real do Casco-vello de Vigo.
Desde o 2015 estou ao mando da cervexería do Casco-vello e fai 6 anos que paso os veráns no Nautico de San Vicente do Mar en O Grove, nas tempadas de verán, traballando cun gran equipo, disfrutando do sol e dos “concertazos”.
Apaisoame traballar cara o público sobre todo nunha cervexería Craft. Adentreime neste mundo pola culpa do meu irmán Raúl e a verdade que engánchaste moi doado, encántame servir as nosas cervexas e ver a satisfacción da xente ao probar cousas distintas, no meu caso se tivera que escoller unha cervexa, desas que te mudan a cara ao probala, quédome coa Sálvora.
Hosteleiro de vocación. Levo traballando no sector desde fai máis de 15 anos cando abrín o Faneco na Rúa Real do Casco-vello de Vigo.
Desde o 2015 estou ao mando da cervexería do Casco-vello e fai 6 anos que paso os veráns no Nautico de San Vicente do Mar en O Grove, nas tempadas de verán, traballando cun gran equipo, disfrutando do sol e dos “concertazos”.
Apaisoame traballar cara o público sobre todo nunha cervexería Craft. Adentreime neste mundo pola culpa do meu irmán Raúl e a verdade que engánchaste moi doado, encántame servir as nosas cervexas e ver a satisfacción da xente ao probar cousas distintas, no meu caso se tivera que escoller unha cervexa, desas que te mudan a cara ao probala, quédome coa Sálvora.
Para min as cervexas sempre foron a miña gran paixón.
Formado na cultura da litrona, foi no ano 2000 cando empezaba a catar todo o que me ofrecían no desaparecido Café do Faro, foi neste local onde me ofreceron entrar a traballar nunha distribuidora especializada no mundo das cervexas.
Un pouco canso das últimas asignaturas da carreira que cursaba e de compaxinar estudios e traballo, optei por deixala de lado, e en maio do 2002 empecei o meu primeiro traballo a 40 horas semana. Foi onde me vin rodeado de cervexa e formando os meus gustos nos distintos aromas, cores e sabores. De viaxes e visitas a grandes fábricas europeas, da memorabilia que rodea este mundo. Ao final “engancheime” de todo a este mundo.
A primeira vez que escoitei falar de Nós foi no 2013 nunha visita ao Bar Faneco onde Ubaldo me contou que o seu irmán Raúl estaba pensando en montar unha fábrica de cervexa, abatares do destino fixo que sete anos despois deixara o meu posto de traballo onde estiven durante 18 anos para enrolarme nesta aventura, aquí medramos xuntos día a día, e destaco a capacidade do equipo humano e o gran ambiente de traballar nesta familia que é Nós.
Para min as cervexas sempre foron a miña gran paixón.
Formado na cultura da litrona, foi no ano 2000 cando empezaba a catar todo o que me ofrecían no desaparecido Café do Faro, foi neste local onde me ofreceron entrar a traballar nunha distribuidora especializada no mundo das cervexas.
Un pouco canso das últimas asignaturas da carreira que cursaba e de compaxinar estudios e traballo, optei por deixala de lado, e en maio do 2002 empecei o meu primeiro traballo a 40 horas semana. Foi onde me vin rodeado de cervexa e formando os meus gustos nos distintos aromas, cores e sabores. De viaxes e visitas a grandes fábricas europeas, da memorabilia que rodea este mundo. Ao final “engancheime” de todo a este mundo.
A primeira vez que escoitei falar de Nós foi no 2013 nunha visita ao Bar Faneco onde Ubaldo me contou que o seu irmán Raúl estaba pensando en montar unha fábrica de cervexa, abatares do destino fixo que sete anos despois deixara o meu posto de traballo onde estiven durante 18 anos para enrolarme nesta aventura, aquí medramos xuntos día a día, e destaco a capacidade do equipo humano e o gran ambiente de traballar nesta familia que é Nós.
Cervexa Nós arrincou en 2013, cando dous amantes da cervexa de calidade de Vigo, decidiron convertir a súa paixón no seu xeito de vida. Todo empezou cando Raúl e Xulio fartos dos seus traballos no sector da automoción, decidiron abandoar a súa rutina e comezar un proxecto apaisoante rodeados de aromas a lúpulo e vapor de cebada malteada.
Arrincamos nunha pequena nave no Concello de Mós cun equipo de elaboración de 500 litros. Despois de moito esforzó e traballo conseguimos abrir a nosa cervexaría do Casco Vello no 2015, todo un éxito para o noso proxecto, xa que foi a maneira de darnos a coñecer no corazón de Vigo.
Un ano despois decidimos abrir a nosa cervexería da Rúa Fisterra, collendo a substitución dunha mítica cervexería de Vigo (LaBurner ou era EL Burner????).
Como cada día que pasaba estábamos máis e máis ilusionados co proxecto e vendo a boa acollida que ten a nosa cervexa, decidimos mudarnos as nosas actuáis instalación co cambio de Brewhouse por unha de 2,5 hectólitros de capacidade e unha fábrica que nos dá a posibilidade de continuar a medrar na nosa cidade.
Na actualidade, o noso equipo humano xa o formamos 13 persoas e a nosa arela é medrar máis e máis sen perder a nosa paixón pola cervexa.
Para iso o esencial é rodearnos do mellor equipo humano posible.
Cervexa Nós arrincou en 2013, cando dous amantes da cervexa de calidade de Vigo, decidiron convertir a súa paixón no seu xeito de vida. Todo empezou cando Raúl e Xulio fartos dos seus traballos no sector da automoción, decidiron abandoar a súa rutina e comezar un proxecto apaisoante rodeados de aromas a lúpulo e vapor de cebada malteada.
Arrincamos nunha pequena nave no Concello de Mós cun equipo de elaboración de 500 litros. Despois de moito esforzó e traballo conseguimos abrir a nosa cervexaría do Casco Vello no 2015, todo un éxito para o noso proxecto, xa que foi a maneira de darnos a coñecer no corazón de Vigo.
Un ano despois decidimos abrir a nosa cervexería da Rúa Fisterra, collendo a substitución dunha mítica cervexería de Vigo (LaBurner ou era EL Burner????).
Como cada día que pasaba estábamos máis e máis ilusionados co proxecto e vendo a boa acollida que ten a nosa cervexa, decidimos mudarnos as nosas actuáis instalación co cambio de Brewhouse por unha de 2,5 hectólitros de capacidade e unha fábrica que nos dá a posibilidade de continuar a medrar na nosa cidade.
Na actualidade, o noso equipo humano xa o formamos 13 persoas e a nosa arela é medrar máis e máis sen perder a nosa paixón pola cervexa.
Para iso o esencial é rodearnos do mellor equipo humano posible.
Referencias fijas
Clientes
Litros producidos
A miña paisón pola cervexa empezou cando descubrín as clásicas cervexas belgas, as que me fixeron penetrar de cabeza no mundo da cervexa. No 2008 empecei a facer birra como Homebrewer e en nada xa se convertiu na miña aficción e paixón. Flipábame, e me segue flipando facer novas receitas, nas que destaca a Orixinal, que hoxe en día é a versión dunha das miñas primeiras receitas como cervexeiro na casa.
No 2013 decidín dar o paso e montar a miña propia fábrica de birra e naceu Nós. Desde entón e até agora a evolución do sector foi brutal, e no meu caso intentei evolucionar a par do sector formándome o mellor posible.
E claro, a mellor forma é beber e beber cervexas distintas e sen dúbida intentando mellorar día a día a fabricación das nosas cervexas, innovando e evolucionando até conseguir engarrafar as cervexas que saen da miña cabeza.
A miña paisón pola cervexa empezou cando descubrín as clásicas cervexas belgas, as que me fixeron penetrar de cabeza no mundo da cervexa. No 2008 empecei a facer birra como Homebrewer e en nada xa se convertiu na miña aficción e paixón. Flipábame, e me segue flipando facer novas receitas, nas que destaca a Orixinal, que hoxe en día é a versión dunha das miñas primeiras receitas como cervexeiro na casa.
No 2013 decidín dar o paso e montar a miña propia fábrica de birra e naceu Nós. Desde entón e até agora a evolución do sector foi brutal, e no meu caso intentei evolucionar a par do sector formándome o mellor posible.
E claro, a mellor forma é beber e beber cervexas distintas e sen dúbida intentando mellorar día a día a fabricación das nosas cervexas, innovando e evolucionando até conseguir engarrafar as cervexas que saen da miña cabeza.
Empezo a traballar na empresa no ano 2014, 2015 creo lembrar. O meu comezo é da man de Raúl, maestro cervexeiro de Nós, que me ofrece formar parte deste proxecto.
Ao non ter traballado nunca neste sector empezó a formarme. Desde cursos de formación até charlas cervexeiras, catas,… Aprendendo cada día algo novo, nun sector en constante evolución e diferentes métodos.
As miñas labores na empresa van desde a moenda do malte, até a elaboración, engarrafado e etiquetado do producto final.
Un labor na que te sentes realizado pola aceptación da xente dun producto que elaboraches con dedicación e agarimo. Sinto afouteza por formar parte desta gran familia: Nós.
Empezo a traballar na empresa no ano 2014, 2015 creo lembrar. O meu comezo é da man de Raúl, maestro cervexeiro de Nós, que me ofrece formar parte deste proxecto.
Ao non ter traballado nunca neste sector empezó a formarme. Desde cursos de formación até charlas cervexeiras, catas,… Aprendendo cada día algo novo, nun sector en constante evolución e diferentes métodos.
As miñas labores na empresa van desde a moenda do malte, até a elaboración, engarrafado e etiquetado do producto final.
Un labor na que te sentes realizado pola aceptación da xente dun producto que elaboraches con dedicación e agarimo. Sinto afouteza por formar parte desta gran familia: Nós.
Hosteleiro de vocación. Levo traballando no sector desde fai máis de 15 anos cando abrín o Faneco na Rúa Real do Casco-vello de Vigo.
Desde o 2015 estou ao mando da cervexería do Casco-vello e fai 6 anos que paso os veráns no Nautico de San Vicente do Mar en O Grove, nas tempadas de verán, traballando cun gran equipo, disfrutando do sol e dos “concertazos”.
Apaisoame traballar cara o público sobre todo nunha cervexería Craft. Adentreime neste mundo pola culpa do meu irmán Raúl e a verdade que engánchaste moi doado, encántame servir as nosas cervexas e ver a satisfacción da xente ao probar cousas distintas, no meu caso se tivera que escoller unha cervexa, desas que te mudan a cara ao probala, quédome coa Sálvora.
Hosteleiro de vocación. Levo traballando no sector desde fai máis de 15 anos cando abrín o Faneco na Rúa Real do Casco-vello de Vigo.
Desde o 2015 estou ao mando da cervexería do Casco-vello e fai 6 anos que paso os veráns no Nautico de San Vicente do Mar en O Grove, nas tempadas de verán, traballando cun gran equipo, disfrutando do sol e dos “concertazos”.
Apaisoame traballar cara o público sobre todo nunha cervexería Craft. Adentreime neste mundo pola culpa do meu irmán Raúl e a verdade que engánchaste moi doado, encántame servir as nosas cervexas e ver a satisfacción da xente ao probar cousas distintas, no meu caso se tivera que escoller unha cervexa, desas que te mudan a cara ao probala, quédome coa Sálvora.
Para min as cervexas sempre foron a miña gran paixón.
Formado na cultura da litrona, foi no ano 2000 cando empezaba a catar todo o que me ofrecían no desaparecido Café do Faro, foi neste local onde me ofreceron entrar a traballar nunha distribuidora especializada no mundo das cervexas.
Un pouco canso das últimas asignaturas da carreira que cursaba e de compaxinar estudios e traballo, optei por deixala de lado, e en maio do 2002 empecei o meu primeiro traballo a 40 horas semana. Foi onde me vin rodeado de cervexa e formando os meus gustos nos distintos aromas, cores e sabores. De viaxes e visitas a grandes fábricas europeas, da memorabilia que rodea este mundo. Ao final “engancheime” de todo a este mundo.
A primeira vez que escoitei falar de Nós foi no 2013 nunha visita ao Bar Faneco onde Ubaldo me contou que o seu irmán Raúl estaba pensando en montar unha fábrica de cervexa, abatares do destino fixo que sete anos despois deixara o meu posto de traballo onde estiven durante 18 anos para enrolarme nesta aventura, aquí medramos xuntos día a día, e destaco a capacidade do equipo humano e o gran ambiente de traballar nesta familia que é Nós.
Para min as cervexas sempre foron a miña gran paixón.
Formado na cultura da litrona, foi no ano 2000 cando empezaba a catar todo o que me ofrecían no desaparecido Café do Faro, foi neste local onde me ofreceron entrar a traballar nunha distribuidora especializada no mundo das cervexas.
Un pouco canso das últimas asignaturas da carreira que cursaba e de compaxinar estudios e traballo, optei por deixala de lado, e en maio do 2002 empecei o meu primeiro traballo a 40 horas semana. Foi onde me vin rodeado de cervexa e formando os meus gustos nos distintos aromas, cores e sabores. De viaxes e visitas a grandes fábricas europeas, da memorabilia que rodea este mundo. Ao final “engancheime” de todo a este mundo.
A primeira vez que escoitei falar de Nós foi no 2013 nunha visita ao Bar Faneco onde Ubaldo me contou que o seu irmán Raúl estaba pensando en montar unha fábrica de cervexa, abatares do destino fixo que sete anos despois deixara o meu posto de traballo onde estiven durante 18 anos para enrolarme nesta aventura, aquí medramos xuntos día a día, e destaco a capacidade do equipo humano e o gran ambiente de traballar nesta familia que é Nós.
Cervexa Nós arrincou en 2013, cando dous amantes da cervexa de calidade de Vigo, decidiron convertir a súa paixón no seu xeito de vida. Todo empezou cando Raúl e Xulio fartos dos seus traballos no sector da automoción, decidiron abandoar a súa rutina e comezar un proxecto apaisoante rodeados de aromas a lúpulo e vapor de cebada malteada.
Arrincamos nunha pequena nave no Concello de Mós cun equipo de elaboración de 500 litros. Despois de moito esforzó e traballo conseguimos abrir a nosa cervexaría do Casco Vello no 2015, todo un éxito para o noso proxecto, xa que foi a maneira de darnos a coñecer no corazón de Vigo.
Un ano despois decidimos abrir a nosa cervexería da Rúa Fisterra, collendo a substitución dunha mítica cervexería de Vigo (LaBurner ou era EL Burner????).
Como cada día que pasaba estábamos máis e máis ilusionados co proxecto e vendo a boa acollida que ten a nosa cervexa, decidimos mudarnos as nosas actuáis instalación co cambio de Brewhouse por unha de 2,5 hectólitros de capacidade e unha fábrica que nos dá a posibilidade de continuar a medrar na nosa cidade.
Na actualidade, o noso equipo humano xa o formamos 13 persoas e a nosa arela é medrar máis e máis sen perder a nosa paixón pola cervexa.
Para iso o esencial é rodearnos do mellor equipo humano posible.
Cervexa Nós arrincou en 2013, cando dous amantes da cervexa de calidade de Vigo, decidiron convertir a súa paixón no seu xeito de vida. Todo empezou cando Raúl e Xulio fartos dos seus traballos no sector da automoción, decidiron abandoar a súa rutina e comezar un proxecto apaisoante rodeados de aromas a lúpulo e vapor de cebada malteada.
Arrincamos nunha pequena nave no Concello de Mós cun equipo de elaboración de 500 litros. Despois de moito esforzó e traballo conseguimos abrir a nosa cervexaría do Casco Vello no 2015, todo un éxito para o noso proxecto, xa que foi a maneira de darnos a coñecer no corazón de Vigo.
Un ano despois decidimos abrir a nosa cervexería da Rúa Fisterra, collendo a substitución dunha mítica cervexería de Vigo (LaBurner ou era EL Burner????).
Como cada día que pasaba estábamos máis e máis ilusionados co proxecto e vendo a boa acollida que ten a nosa cervexa, decidimos mudarnos as nosas actuáis instalación co cambio de Brewhouse por unha de 2,5 hectólitros de capacidade e unha fábrica que nos dá a posibilidade de continuar a medrar na nosa cidade.
Na actualidade, o noso equipo humano xa o formamos 13 persoas e a nosa arela é medrar máis e máis sen perder a nosa paixón pola cervexa.
Para iso o esencial é rodearnos do mellor equipo humano posible.
Referencias fijas
Clientes
Litros producidos
A miña paisón pola cervexa empezou cando descubrín as clásicas cervexas belgas, as que me fixeron penetrar de cabeza no mundo da cervexa. No 2008 empecei a facer birra como Homebrewer e en nada xa se convertiu na miña aficción e paixón. Flipábame, e me segue flipando facer novas receitas, nas que destaca a Orixinal, que hoxe en día é a versión dunha das miñas primeiras receitas como cervexeiro na casa.
No 2013 decidín dar o paso e montar a miña propia fábrica de birra e naceu Nós. Desde entón e até agora a evolución do sector foi brutal, e no meu caso intentei evolucionar a par do sector formándome o mellor posible.
E claro, a mellor forma é beber e beber cervexas distintas e sen dúbida intentando mellorar día a día a fabricación das nosas cervexas, innovando e evolucionando até conseguir engarrafar as cervexas que saen da miña cabeza.
A miña paisón pola cervexa empezou cando descubrín as clásicas cervexas belgas, as que me fixeron penetrar de cabeza no mundo da cervexa. No 2008 empecei a facer birra como Homebrewer e en nada xa se convertiu na miña aficción e paixón. Flipábame, e me segue flipando facer novas receitas, nas que destaca a Orixinal, que hoxe en día é a versión dunha das miñas primeiras receitas como cervexeiro na casa.
No 2013 decidín dar o paso e montar a miña propia fábrica de birra e naceu Nós. Desde entón e até agora a evolución do sector foi brutal, e no meu caso intentei evolucionar a par do sector formándome o mellor posible.
E claro, a mellor forma é beber e beber cervexas distintas e sen dúbida intentando mellorar día a día a fabricación das nosas cervexas, innovando e evolucionando até conseguir engarrafar as cervexas que saen da miña cabeza.
Empezo a traballar na empresa no ano 2014, 2015 creo lembrar. O meu comezo é da man de Raúl, maestro cervexeiro de Nós, que me ofrece formar parte deste proxecto.
Ao non ter traballado nunca neste sector empezó a formarme. Desde cursos de formación até charlas cervexeiras, catas,… Aprendendo cada día algo novo, nun sector en constante evolución e diferentes métodos.
As miñas labores na empresa van desde a moenda do malte, até a elaboración, engarrafado e etiquetado do producto final.
Un labor na que te sentes realizado pola aceptación da xente dun producto que elaboraches con dedicación e agarimo. Sinto afouteza por formar parte desta gran familia: Nós.
Empezo a traballar na empresa no ano 2014, 2015 creo lembrar. O meu comezo é da man de Raúl, maestro cervexeiro de Nós, que me ofrece formar parte deste proxecto.
Ao non ter traballado nunca neste sector empezó a formarme. Desde cursos de formación até charlas cervexeiras, catas,… Aprendendo cada día algo novo, nun sector en constante evolución e diferentes métodos.
As miñas labores na empresa van desde a moenda do malte, até a elaboración, engarrafado e etiquetado do producto final.
Un labor na que te sentes realizado pola aceptación da xente dun producto que elaboraches con dedicación e agarimo. Sinto afouteza por formar parte desta gran familia: Nós.
Hosteleiro de vocación. Levo traballando no sector desde fai máis de 15 anos cando abrín o Faneco na Rúa Real do Casco-vello de Vigo.
Desde o 2015 estou ao mando da cervexería do Casco-vello e fai 6 anos que paso os veráns no Nautico de San Vicente do Mar en O Grove, nas tempadas de verán, traballando cun gran equipo, disfrutando do sol e dos “concertazos”.
Apaisoame traballar cara o público sobre todo nunha cervexería Craft. Adentreime neste mundo pola culpa do meu irmán Raúl e a verdade que engánchaste moi doado, encántame servir as nosas cervexas e ver a satisfacción da xente ao probar cousas distintas, no meu caso se tivera que escoller unha cervexa, desas que te mudan a cara ao probala, quédome coa Sálvora.
Hosteleiro de vocación. Levo traballando no sector desde fai máis de 15 anos cando abrín o Faneco na Rúa Real do Casco-vello de Vigo.
Desde o 2015 estou ao mando da cervexería do Casco-vello e fai 6 anos que paso os veráns no Nautico de San Vicente do Mar en O Grove, nas tempadas de verán, traballando cun gran equipo, disfrutando do sol e dos “concertazos”.
Apaisoame traballar cara o público sobre todo nunha cervexería Craft. Adentreime neste mundo pola culpa do meu irmán Raúl e a verdade que engánchaste moi doado, encántame servir as nosas cervexas e ver a satisfacción da xente ao probar cousas distintas, no meu caso se tivera que escoller unha cervexa, desas que te mudan a cara ao probala, quédome coa Sálvora.
Para min as cervexas sempre foron a miña gran paixón.
Formado na cultura da litrona, foi no ano 2000 cando empezaba a catar todo o que me ofrecían no desaparecido Café do Faro, foi neste local onde me ofreceron entrar a traballar nunha distribuidora especializada no mundo das cervexas.
Un pouco canso das últimas asignaturas da carreira que cursaba e de compaxinar estudios e traballo, optei por deixala de lado, e en maio do 2002 empecei o meu primeiro traballo a 40 horas semana. Foi onde me vin rodeado de cervexa e formando os meus gustos nos distintos aromas, cores e sabores. De viaxes e visitas a grandes fábricas europeas, da memorabilia que rodea este mundo. Ao final “engancheime” de todo a este mundo.
A primeira vez que escoitei falar de Nós foi no 2013 nunha visita ao Bar Faneco onde Ubaldo me contou que o seu irmán Raúl estaba pensando en montar unha fábrica de cervexa, abatares do destino fixo que sete anos despois deixara o meu posto de traballo onde estiven durante 18 anos para enrolarme nesta aventura, aquí medramos xuntos día a día, e destaco a capacidade do equipo humano e o gran ambiente de traballar nesta familia que é Nós.
Para min as cervexas sempre foron a miña gran paixón.
Formado na cultura da litrona, foi no ano 2000 cando empezaba a catar todo o que me ofrecían no desaparecido Café do Faro, foi neste local onde me ofreceron entrar a traballar nunha distribuidora especializada no mundo das cervexas.
Un pouco canso das últimas asignaturas da carreira que cursaba e de compaxinar estudios e traballo, optei por deixala de lado, e en maio do 2002 empecei o meu primeiro traballo a 40 horas semana. Foi onde me vin rodeado de cervexa e formando os meus gustos nos distintos aromas, cores e sabores. De viaxes e visitas a grandes fábricas europeas, da memorabilia que rodea este mundo. Ao final “engancheime” de todo a este mundo.
A primeira vez que escoitei falar de Nós foi no 2013 nunha visita ao Bar Faneco onde Ubaldo me contou que o seu irmán Raúl estaba pensando en montar unha fábrica de cervexa, abatares do destino fixo que sete anos despois deixara o meu posto de traballo onde estiven durante 18 anos para enrolarme nesta aventura, aquí medramos xuntos día a día, e destaco a capacidade do equipo humano e o gran ambiente de traballar nesta familia que é Nós.
Cervexa Nós arrincou en 2013, cando dous amantes da cervexa de calidade de Vigo, decidiron convertir a súa paixón no seu xeito de vida. Todo empezou cando Raúl e Xulio fartos dos seus traballos no sector da automoción, decidiron abandoar a súa rutina e comezar un proxecto apaisoante rodeados de aromas a lúpulo e vapor de cebada malteada.
Arrincamos nunha pequena nave no Concello de Mós cun equipo de elaboración de 500 litros. Despois de moito esforzó e traballo conseguimos abrir a nosa cervexaría do Casco Vello no 2015, todo un éxito para o noso proxecto, xa que foi a maneira de darnos a coñecer no corazón de Vigo.
Un ano despois decidimos abrir a nosa cervexería da Rúa Fisterra, collendo a substitución dunha mítica cervexería de Vigo (LaBurner ou era EL Burner????).
Como cada día que pasaba estábamos máis e máis ilusionados co proxecto e vendo a boa acollida que ten a nosa cervexa, decidimos mudarnos as nosas actuáis instalación co cambio de Brewhouse por unha de 2,5 hectólitros de capacidade e unha fábrica que nos dá a posibilidade de continuar a medrar na nosa cidade.
Na actualidade, o noso equipo humano xa o formamos 13 persoas e a nosa arela é medrar máis e máis sen perder a nosa paixón pola cervexa.
Para iso o esencial é rodearnos do mellor equipo humano posible.
Cervexa Nós arrincou en 2013, cando dous amantes da cervexa de calidade de Vigo, decidiron convertir a súa paixón no seu xeito de vida. Todo empezou cando Raúl e Xulio fartos dos seus traballos no sector da automoción, decidiron abandoar a súa rutina e comezar un proxecto apaisoante rodeados de aromas a lúpulo e vapor de cebada malteada.
Arrincamos nunha pequena nave no Concello de Mós cun equipo de elaboración de 500 litros. Despois de moito esforzó e traballo conseguimos abrir a nosa cervexaría do Casco Vello no 2015, todo un éxito para o noso proxecto, xa que foi a maneira de darnos a coñecer no corazón de Vigo.
Un ano despois decidimos abrir a nosa cervexería da Rúa Fisterra, collendo a substitución dunha mítica cervexería de Vigo (LaBurner ou era EL Burner????).
Como cada día que pasaba estábamos máis e máis ilusionados co proxecto e vendo a boa acollida que ten a nosa cervexa, decidimos mudarnos as nosas actuáis instalación co cambio de Brewhouse por unha de 2,5 hectólitros de capacidade e unha fábrica que nos dá a posibilidade de continuar a medrar na nosa cidade.
Na actualidade, o noso equipo humano xa o formamos 13 persoas e a nosa arela é medrar máis e máis sen perder a nosa paixón pola cervexa.
Para iso o esencial é rodearnos do mellor equipo humano posible.
Referencias fijas
Clientes
Litros producidos
A miña paisón pola cervexa empezou cando descubrín as clásicas cervexas belgas, as que me fixeron penetrar de cabeza no mundo da cervexa. No 2008 empecei a facer birra como Homebrewer e en nada xa se convertiu na miña aficción e paixón. Flipábame, e me segue flipando facer novas receitas, nas que destaca a Orixinal, que hoxe en día é a versión dunha das miñas primeiras receitas como cervexeiro na casa.
No 2013 decidín dar o paso e montar a miña propia fábrica de birra e naceu Nós. Desde entón e até agora a evolución do sector foi brutal, e no meu caso intentei evolucionar a par do sector formándome o mellor posible.
E claro, a mellor forma é beber e beber cervexas distintas e sen dúbida intentando mellorar día a día a fabricación das nosas cervexas, innovando e evolucionando até conseguir engarrafar as cervexas que saen da miña cabeza.
A miña paisón pola cervexa empezou cando descubrín as clásicas cervexas belgas, as que me fixeron penetrar de cabeza no mundo da cervexa. No 2008 empecei a facer birra como Homebrewer e en nada xa se convertiu na miña aficción e paixón. Flipábame, e me segue flipando facer novas receitas, nas que destaca a Orixinal, que hoxe en día é a versión dunha das miñas primeiras receitas como cervexeiro na casa.
No 2013 decidín dar o paso e montar a miña propia fábrica de birra e naceu Nós. Desde entón e até agora a evolución do sector foi brutal, e no meu caso intentei evolucionar a par do sector formándome o mellor posible.
E claro, a mellor forma é beber e beber cervexas distintas e sen dúbida intentando mellorar día a día a fabricación das nosas cervexas, innovando e evolucionando até conseguir engarrafar as cervexas que saen da miña cabeza.
Empezo a traballar na empresa no ano 2014, 2015 creo lembrar. O meu comezo é da man de Raúl, maestro cervexeiro de Nós, que me ofrece formar parte deste proxecto.
Ao non ter traballado nunca neste sector empezó a formarme. Desde cursos de formación até charlas cervexeiras, catas,… Aprendendo cada día algo novo, nun sector en constante evolución e diferentes métodos.
As miñas labores na empresa van desde a moenda do malte, até a elaboración, engarrafado e etiquetado do producto final.
Un labor na que te sentes realizado pola aceptación da xente dun producto que elaboraches con dedicación e agarimo. Sinto afouteza por formar parte desta gran familia: Nós.
Empezo a traballar na empresa no ano 2014, 2015 creo lembrar. O meu comezo é da man de Raúl, maestro cervexeiro de Nós, que me ofrece formar parte deste proxecto.
Ao non ter traballado nunca neste sector empezó a formarme. Desde cursos de formación até charlas cervexeiras, catas,… Aprendendo cada día algo novo, nun sector en constante evolución e diferentes métodos.
As miñas labores na empresa van desde a moenda do malte, até a elaboración, engarrafado e etiquetado do producto final.
Un labor na que te sentes realizado pola aceptación da xente dun producto que elaboraches con dedicación e agarimo. Sinto afouteza por formar parte desta gran familia: Nós.
Hosteleiro de vocación. Levo traballando no sector desde fai máis de 15 anos cando abrín o Faneco na Rúa Real do Casco-vello de Vigo.
Desde o 2015 estou ao mando da cervexería do Casco-vello e fai 6 anos que paso os veráns no Nautico de San Vicente do Mar en O Grove, nas tempadas de verán, traballando cun gran equipo, disfrutando do sol e dos “concertazos”.
Apaisoame traballar cara o público sobre todo nunha cervexería Craft. Adentreime neste mundo pola culpa do meu irmán Raúl e a verdade que engánchaste moi doado, encántame servir as nosas cervexas e ver a satisfacción da xente ao probar cousas distintas, no meu caso se tivera que escoller unha cervexa, desas que te mudan a cara ao probala, quédome coa Sálvora.
Hosteleiro de vocación. Levo traballando no sector desde fai máis de 15 anos cando abrín o Faneco na Rúa Real do Casco-vello de Vigo.
Desde o 2015 estou ao mando da cervexería do Casco-vello e fai 6 anos que paso os veráns no Nautico de San Vicente do Mar en O Grove, nas tempadas de verán, traballando cun gran equipo, disfrutando do sol e dos “concertazos”.
Apaisoame traballar cara o público sobre todo nunha cervexería Craft. Adentreime neste mundo pola culpa do meu irmán Raúl e a verdade que engánchaste moi doado, encántame servir as nosas cervexas e ver a satisfacción da xente ao probar cousas distintas, no meu caso se tivera que escoller unha cervexa, desas que te mudan a cara ao probala, quédome coa Sálvora.
Para min as cervexas sempre foron a miña gran paixón.
Formado na cultura da litrona, foi no ano 2000 cando empezaba a catar todo o que me ofrecían no desaparecido Café do Faro, foi neste local onde me ofreceron entrar a traballar nunha distribuidora especializada no mundo das cervexas.
Un pouco canso das últimas asignaturas da carreira que cursaba e de compaxinar estudios e traballo, optei por deixala de lado, e en maio do 2002 empecei o meu primeiro traballo a 40 horas semana. Foi onde me vin rodeado de cervexa e formando os meus gustos nos distintos aromas, cores e sabores. De viaxes e visitas a grandes fábricas europeas, da memorabilia que rodea este mundo. Ao final “engancheime” de todo a este mundo.
A primeira vez que escoitei falar de Nós foi no 2013 nunha visita ao Bar Faneco onde Ubaldo me contou que o seu irmán Raúl estaba pensando en montar unha fábrica de cervexa, abatares do destino fixo que sete anos despois deixara o meu posto de traballo onde estiven durante 18 anos para enrolarme nesta aventura, aquí medramos xuntos día a día, e destaco a capacidade do equipo humano e o gran ambiente de traballar nesta familia que é Nós.
Para min as cervexas sempre foron a miña gran paixón.
Formado na cultura da litrona, foi no ano 2000 cando empezaba a catar todo o que me ofrecían no desaparecido Café do Faro, foi neste local onde me ofreceron entrar a traballar nunha distribuidora especializada no mundo das cervexas.
Un pouco canso das últimas asignaturas da carreira que cursaba e de compaxinar estudios e traballo, optei por deixala de lado, e en maio do 2002 empecei o meu primeiro traballo a 40 horas semana. Foi onde me vin rodeado de cervexa e formando os meus gustos nos distintos aromas, cores e sabores. De viaxes e visitas a grandes fábricas europeas, da memorabilia que rodea este mundo. Ao final “engancheime” de todo a este mundo.
A primeira vez que escoitei falar de Nós foi no 2013 nunha visita ao Bar Faneco onde Ubaldo me contou que o seu irmán Raúl estaba pensando en montar unha fábrica de cervexa, abatares do destino fixo que sete anos despois deixara o meu posto de traballo onde estiven durante 18 anos para enrolarme nesta aventura, aquí medramos xuntos día a día, e destaco a capacidade do equipo humano e o gran ambiente de traballar nesta familia que é Nós.
Cervexa Nós arrincou en 2013, cando dous amantes da cervexa de calidade de Vigo, decidiron convertir a súa paixón no seu xeito de vida. Todo empezou cando Raúl e Xulio fartos dos seus traballos no sector da automoción, decidiron abandoar a súa rutina e comezar un proxecto apaisoante rodeados de aromas a lúpulo e vapor de cebada malteada.
Arrincamos nunha pequena nave no Concello de Mós cun equipo de elaboración de 500 litros. Despois de moito esforzó e traballo conseguimos abrir a nosa cervexaría do Casco Vello no 2015, todo un éxito para o noso proxecto, xa que foi a maneira de darnos a coñecer no corazón de Vigo.
Un ano despois decidimos abrir a nosa cervexería da Rúa Fisterra, collendo a substitución dunha mítica cervexería de Vigo (LaBurner ou era EL Burner????).
Como cada día que pasaba estábamos máis e máis ilusionados co proxecto e vendo a boa acollida que ten a nosa cervexa, decidimos mudarnos as nosas actuáis instalación co cambio de Brewhouse por unha de 2,5 hectólitros de capacidade e unha fábrica que nos dá a posibilidade de continuar a medrar na nosa cidade.
Na actualidade, o noso equipo humano xa o formamos 13 persoas e a nosa arela é medrar máis e máis sen perder a nosa paixón pola cervexa.
Para iso o esencial é rodearnos do mellor equipo humano posible.
Cervexa Nós arrincou en 2013, cando dous amantes da cervexa de calidade de Vigo, decidiron convertir a súa paixón no seu xeito de vida. Todo empezou cando Raúl e Xulio fartos dos seus traballos no sector da automoción, decidiron abandoar a súa rutina e comezar un proxecto apaisoante rodeados de aromas a lúpulo e vapor de cebada malteada.
Arrincamos nunha pequena nave no Concello de Mós cun equipo de elaboración de 500 litros. Despois de moito esforzó e traballo conseguimos abrir a nosa cervexaría do Casco Vello no 2015, todo un éxito para o noso proxecto, xa que foi a maneira de darnos a coñecer no corazón de Vigo.
Un ano despois decidimos abrir a nosa cervexería da Rúa Fisterra, collendo a substitución dunha mítica cervexería de Vigo (LaBurner ou era EL Burner????).
Como cada día que pasaba estábamos máis e máis ilusionados co proxecto e vendo a boa acollida que ten a nosa cervexa, decidimos mudarnos as nosas actuáis instalación co cambio de Brewhouse por unha de 2,5 hectólitros de capacidade e unha fábrica que nos dá a posibilidade de continuar a medrar na nosa cidade.
Na actualidade, o noso equipo humano xa o formamos 13 persoas e a nosa arela é medrar máis e máis sen perder a nosa paixón pola cervexa.
Para iso o esencial é rodearnos do mellor equipo humano posible.
Referencias fijas
Clientes
Litros producidos
A miña paisón pola cervexa empezou cando descubrín as clásicas cervexas belgas, as que me fixeron penetrar de cabeza no mundo da cervexa. No 2008 empecei a facer birra como Homebrewer e en nada xa se convertiu na miña aficción e paixón. Flipábame, e me segue flipando facer novas receitas, nas que destaca a Orixinal, que hoxe en día é a versión dunha das miñas primeiras receitas como cervexeiro na casa.
No 2013 decidín dar o paso e montar a miña propia fábrica de birra e naceu Nós. Desde entón e até agora a evolución do sector foi brutal, e no meu caso intentei evolucionar a par do sector formándome o mellor posible.
E claro, a mellor forma é beber e beber cervexas distintas e sen dúbida intentando mellorar día a día a fabricación das nosas cervexas, innovando e evolucionando até conseguir engarrafar as cervexas que saen da miña cabeza.
A miña paisón pola cervexa empezou cando descubrín as clásicas cervexas belgas, as que me fixeron penetrar de cabeza no mundo da cervexa. No 2008 empecei a facer birra como Homebrewer e en nada xa se convertiu na miña aficción e paixón. Flipábame, e me segue flipando facer novas receitas, nas que destaca a Orixinal, que hoxe en día é a versión dunha das miñas primeiras receitas como cervexeiro na casa.
No 2013 decidín dar o paso e montar a miña propia fábrica de birra e naceu Nós. Desde entón e até agora a evolución do sector foi brutal, e no meu caso intentei evolucionar a par do sector formándome o mellor posible.
E claro, a mellor forma é beber e beber cervexas distintas e sen dúbida intentando mellorar día a día a fabricación das nosas cervexas, innovando e evolucionando até conseguir engarrafar as cervexas que saen da miña cabeza.
No ano 2013, despois de 18 anos na mesma empresa, decidín que era o momento de dar un xiro á miña
vida e, despois de viaxar por Belxica, República Checa, Eslovaquia, Irlanda, Reino Unido e visitar varias
fábricas de cervexa, deixeime “enganar” por Raúl para montar a nosa fábrica, con moitísimas
dificultades, neste pequeno recuncho do mundo.
No ano 2013, despois de 18 anos na mesma empresa, decidín que era o momento de dar un xiro á miña
vida e, despois de viaxar por Belxica, República Checa, Eslovaquia, Irlanda, Reino Unido e visitar varias
fábricas de cervexa, deixeime “enganar” por Raúl para montar a nosa fábrica, con moitísimas
dificultades, neste pequeno recuncho do mundo.
Empezo a traballar na empresa no ano 2014, 2015 creo lembrar. O meu comezo é da man de Raúl, maestro cervexeiro de Nós, que me ofrece formar parte deste proxecto.
Ao non ter traballado nunca neste sector empezó a formarme. Desde cursos de formación até charlas cervexeiras, catas,… Aprendendo cada día algo novo, nun sector en constante evolución e diferentes métodos.
As miñas labores na empresa van desde a moenda do malte, até a elaboración, engarrafado e etiquetado do producto final.
Un labor na que te sentes realizado pola aceptación da xente dun producto que elaboraches con dedicación e agarimo. Sinto afouteza por formar parte desta gran familia: Nós.
Empezo a traballar na empresa no ano 2014, 2015 creo lembrar. O meu comezo é da man de Raúl, maestro cervexeiro de Nós, que me ofrece formar parte deste proxecto.
Ao non ter traballado nunca neste sector empezó a formarme. Desde cursos de formación até charlas cervexeiras, catas,… Aprendendo cada día algo novo, nun sector en constante evolución e diferentes métodos.
As miñas labores na empresa van desde a moenda do malte, até a elaboración, engarrafado e etiquetado do producto final.
Un labor na que te sentes realizado pola aceptación da xente dun producto que elaboraches con dedicación e agarimo. Sinto afouteza por formar parte desta gran familia: Nós.
Hosteleiro de vocación. Levo traballando no sector desde fai máis de 15 anos cando abrín o Faneco na Rúa Real do Casco-vello de Vigo.
Desde o 2015 estou ao mando da cervexería do Casco-vello e fai 6 anos que paso os veráns no Nautico de San Vicente do Mar en O Grove, nas tempadas de verán, traballando cun gran equipo, disfrutando do sol e dos “concertazos”.
Apaisoame traballar cara o público sobre todo nunha cervexería Craft. Adentreime neste mundo pola culpa do meu irmán Raúl e a verdade que engánchaste moi doado, encántame servir as nosas cervexas e ver a satisfacción da xente ao probar cousas distintas, no meu caso se tivera que escoller unha cervexa, desas que te mudan a cara ao probala, quédome coa Sálvora.
Hosteleiro de vocación. Levo traballando no sector desde fai máis de 15 anos cando abrín o Faneco na Rúa Real do Casco-vello de Vigo.
Desde o 2015 estou ao mando da cervexería do Casco-vello e fai 6 anos que paso os veráns no Nautico de San Vicente do Mar en O Grove, nas tempadas de verán, traballando cun gran equipo, disfrutando do sol e dos “concertazos”.
Apaisoame traballar cara o público sobre todo nunha cervexería Craft. Adentreime neste mundo pola culpa do meu irmán Raúl e a verdade que engánchaste moi doado, encántame servir as nosas cervexas e ver a satisfacción da xente ao probar cousas distintas, no meu caso se tivera que escoller unha cervexa, desas que te mudan a cara ao probala, quédome coa Sálvora.
Para min as cervexas sempre foron a miña gran paixón.
Formado na cultura da litrona, foi no ano 2000 cando empezaba a catar todo o que me ofrecían no desaparecido Café do Faro, foi neste local onde me ofreceron entrar a traballar nunha distribuidora especializada no mundo das cervexas.
Un pouco canso das últimas asignaturas da carreira que cursaba e de compaxinar estudios e traballo, optei por deixala de lado, e en maio do 2002 empecei o meu primeiro traballo a 40 horas semana. Foi onde me vin rodeado de cervexa e formando os meus gustos nos distintos aromas, cores e sabores. De viaxes e visitas a grandes fábricas europeas, da memorabilia que rodea este mundo. Ao final “engancheime” de todo a este mundo.
A primeira vez que escoitei falar de Nós foi no 2013 nunha visita ao Bar Faneco onde Ubaldo me contou que o seu irmán Raúl estaba pensando en montar unha fábrica de cervexa, abatares do destino fixo que sete anos despois deixara o meu posto de traballo onde estiven durante 18 anos para enrolarme nesta aventura, aquí medramos xuntos día a día, e destaco a capacidade do equipo humano e o gran ambiente de traballar nesta familia que é Nós.
Para min as cervexas sempre foron a miña gran paixón.
Formado na cultura da litrona, foi no ano 2000 cando empezaba a catar todo o que me ofrecían no desaparecido Café do Faro, foi neste local onde me ofreceron entrar a traballar nunha distribuidora especializada no mundo das cervexas.
Un pouco canso das últimas asignaturas da carreira que cursaba e de compaxinar estudios e traballo, optei por deixala de lado, e en maio do 2002 empecei o meu primeiro traballo a 40 horas semana. Foi onde me vin rodeado de cervexa e formando os meus gustos nos distintos aromas, cores e sabores. De viaxes e visitas a grandes fábricas europeas, da memorabilia que rodea este mundo. Ao final “engancheime” de todo a este mundo.
A primeira vez que escoitei falar de Nós foi no 2013 nunha visita ao Bar Faneco onde Ubaldo me contou que o seu irmán Raúl estaba pensando en montar unha fábrica de cervexa, abatares do destino fixo que sete anos despois deixara o meu posto de traballo onde estiven durante 18 anos para enrolarme nesta aventura, aquí medramos xuntos día a día, e destaco a capacidade do equipo humano e o gran ambiente de traballar nesta familia que é Nós.
Cervexa Nós arrincou en 2013, cando dous amantes da cervexa de calidade de Vigo, decidiron convertir a súa paixón no seu xeito de vida. Todo empezou cando Raúl e Xulio fartos dos seus traballos no sector da automoción, decidiron abandoar a súa rutina e comezar un proxecto apaisoante rodeados de aromas a lúpulo e vapor de cebada malteada.
Arrincamos nunha pequena nave no Concello de Mós cun equipo de elaboración de 500 litros. Despois de moito esforzó e traballo conseguimos abrir a nosa cervexaría do Casco Vello no 2015, todo un éxito para o noso proxecto, xa que foi a maneira de darnos a coñecer no corazón de Vigo.
Un ano despois decidimos abrir a nosa cervexería da Rúa Fisterra, collendo a substitución dunha mítica cervexería de Vigo (LaBurner ou era EL Burner????).
Como cada día que pasaba estábamos máis e máis ilusionados co proxecto e vendo a boa acollida que ten a nosa cervexa, decidimos mudarnos as nosas actuáis instalación co cambio de Brewhouse por unha de 2,5 hectólitros de capacidade e unha fábrica que nos dá a posibilidade de continuar a medrar na nosa cidade.
Na actualidade, o noso equipo humano xa o formamos 13 persoas e a nosa arela é medrar máis e máis sen perder a nosa paixón pola cervexa.
Para iso o esencial é rodearnos do mellor equipo humano posible.
Cervexa Nós arrincou en 2013, cando dous amantes da cervexa de calidade de Vigo, decidiron convertir a súa paixón no seu xeito de vida. Todo empezou cando Raúl e Xulio fartos dos seus traballos no sector da automoción, decidiron abandoar a súa rutina e comezar un proxecto apaisoante rodeados de aromas a lúpulo e vapor de cebada malteada.
Arrincamos nunha pequena nave no Concello de Mós cun equipo de elaboración de 500 litros. Despois de moito esforzó e traballo conseguimos abrir a nosa cervexaría do Casco Vello no 2015, todo un éxito para o noso proxecto, xa que foi a maneira de darnos a coñecer no corazón de Vigo.
Un ano despois decidimos abrir a nosa cervexería da Rúa Fisterra, collendo a substitución dunha mítica cervexería de Vigo (LaBurner ou era EL Burner????).
Como cada día que pasaba estábamos máis e máis ilusionados co proxecto e vendo a boa acollida que ten a nosa cervexa, decidimos mudarnos as nosas actuáis instalación co cambio de Brewhouse por unha de 2,5 hectólitros de capacidade e unha fábrica que nos dá a posibilidade de continuar a medrar na nosa cidade.
Na actualidade, o noso equipo humano xa o formamos 13 persoas e a nosa arela é medrar máis e máis sen perder a nosa paixón pola cervexa.
Para iso o esencial é rodearnos do mellor equipo humano posible.
Referencias fijas
Clientes
Litros producidos
A miña paisón pola cervexa empezou cando descubrín as clásicas cervexas belgas, as que me fixeron penetrar de cabeza no mundo da cervexa. No 2008 empecei a facer birra como Homebrewer e en nada xa se convertiu na miña aficción e paixón. Flipábame, e me segue flipando facer novas receitas, nas que destaca a Orixinal, que hoxe en día é a versión dunha das miñas primeiras receitas como cervexeiro na casa.
No 2013 decidín dar o paso e montar a miña propia fábrica de birra e naceu Nós. Desde entón e até agora a evolución do sector foi brutal, e no meu caso intentei evolucionar a par do sector formándome o mellor posible.
E claro, a mellor forma é beber e beber cervexas distintas e sen dúbida intentando mellorar día a día a fabricación das nosas cervexas, innovando e evolucionando até conseguir engarrafar as cervexas que saen da miña cabeza.
A miña paisón pola cervexa empezou cando descubrín as clásicas cervexas belgas, as que me fixeron penetrar de cabeza no mundo da cervexa. No 2008 empecei a facer birra como Homebrewer e en nada xa se convertiu na miña aficción e paixón. Flipábame, e me segue flipando facer novas receitas, nas que destaca a Orixinal, que hoxe en día é a versión dunha das miñas primeiras receitas como cervexeiro na casa.
No 2013 decidín dar o paso e montar a miña propia fábrica de birra e naceu Nós. Desde entón e até agora a evolución do sector foi brutal, e no meu caso intentei evolucionar a par do sector formándome o mellor posible.
E claro, a mellor forma é beber e beber cervexas distintas e sen dúbida intentando mellorar día a día a fabricación das nosas cervexas, innovando e evolucionando até conseguir engarrafar as cervexas que saen da miña cabeza.
Empezo a traballar na empresa no ano 2014, 2015 creo lembrar. O meu comezo é da man de Raúl, maestro cervexeiro de Nós, que me ofrece formar parte deste proxecto.
Ao non ter traballado nunca neste sector empezó a formarme. Desde cursos de formación até charlas cervexeiras, catas,… Aprendendo cada día algo novo, nun sector en constante evolución e diferentes métodos.
As miñas labores na empresa van desde a moenda do malte, até a elaboración, engarrafado e etiquetado do producto final.
Un labor na que te sentes realizado pola aceptación da xente dun producto que elaboraches con dedicación e agarimo. Sinto afouteza por formar parte desta gran familia: Nós.
Empezo a traballar na empresa no ano 2014, 2015 creo lembrar. O meu comezo é da man de Raúl, maestro cervexeiro de Nós, que me ofrece formar parte deste proxecto.
Ao non ter traballado nunca neste sector empezó a formarme. Desde cursos de formación até charlas cervexeiras, catas,… Aprendendo cada día algo novo, nun sector en constante evolución e diferentes métodos.
As miñas labores na empresa van desde a moenda do malte, até a elaboración, engarrafado e etiquetado do producto final.
Un labor na que te sentes realizado pola aceptación da xente dun producto que elaboraches con dedicación e agarimo. Sinto afouteza por formar parte desta gran familia: Nós.
Hosteleiro de vocación. Levo traballando no sector desde fai máis de 15 anos cando abrín o Faneco na Rúa Real do Casco-vello de Vigo.
Desde o 2015 estou ao mando da cervexería do Casco-vello e fai 6 anos que paso os veráns no Nautico de San Vicente do Mar en O Grove, nas tempadas de verán, traballando cun gran equipo, disfrutando do sol e dos “concertazos”.
Apaisoame traballar cara o público sobre todo nunha cervexería Craft. Adentreime neste mundo pola culpa do meu irmán Raúl e a verdade que engánchaste moi doado, encántame servir as nosas cervexas e ver a satisfacción da xente ao probar cousas distintas, no meu caso se tivera que escoller unha cervexa, desas que te mudan a cara ao probala, quédome coa Sálvora.
Hosteleiro de vocación. Levo traballando no sector desde fai máis de 15 anos cando abrín o Faneco na Rúa Real do Casco-vello de Vigo.
Desde o 2015 estou ao mando da cervexería do Casco-vello e fai 6 anos que paso os veráns no Nautico de San Vicente do Mar en O Grove, nas tempadas de verán, traballando cun gran equipo, disfrutando do sol e dos “concertazos”.
Apaisoame traballar cara o público sobre todo nunha cervexería Craft. Adentreime neste mundo pola culpa do meu irmán Raúl e a verdade que engánchaste moi doado, encántame servir as nosas cervexas e ver a satisfacción da xente ao probar cousas distintas, no meu caso se tivera que escoller unha cervexa, desas que te mudan a cara ao probala, quédome coa Sálvora.
Para min as cervexas sempre foron a miña gran paixón.
Formado na cultura da litrona, foi no ano 2000 cando empezaba a catar todo o que me ofrecían no desaparecido Café do Faro, foi neste local onde me ofreceron entrar a traballar nunha distribuidora especializada no mundo das cervexas.
Un pouco canso das últimas asignaturas da carreira que cursaba e de compaxinar estudios e traballo, optei por deixala de lado, e en maio do 2002 empecei o meu primeiro traballo a 40 horas semana. Foi onde me vin rodeado de cervexa e formando os meus gustos nos distintos aromas, cores e sabores. De viaxes e visitas a grandes fábricas europeas, da memorabilia que rodea este mundo. Ao final “engancheime” de todo a este mundo.
A primeira vez que escoitei falar de Nós foi no 2013 nunha visita ao Bar Faneco onde Ubaldo me contou que o seu irmán Raúl estaba pensando en montar unha fábrica de cervexa, abatares do destino fixo que sete anos despois deixara o meu posto de traballo onde estiven durante 18 anos para enrolarme nesta aventura, aquí medramos xuntos día a día, e destaco a capacidade do equipo humano e o gran ambiente de traballar nesta familia que é Nós.
Para min as cervexas sempre foron a miña gran paixón.
Formado na cultura da litrona, foi no ano 2000 cando empezaba a catar todo o que me ofrecían no desaparecido Café do Faro, foi neste local onde me ofreceron entrar a traballar nunha distribuidora especializada no mundo das cervexas.
Un pouco canso das últimas asignaturas da carreira que cursaba e de compaxinar estudios e traballo, optei por deixala de lado, e en maio do 2002 empecei o meu primeiro traballo a 40 horas semana. Foi onde me vin rodeado de cervexa e formando os meus gustos nos distintos aromas, cores e sabores. De viaxes e visitas a grandes fábricas europeas, da memorabilia que rodea este mundo. Ao final “engancheime” de todo a este mundo.
A primeira vez que escoitei falar de Nós foi no 2013 nunha visita ao Bar Faneco onde Ubaldo me contou que o seu irmán Raúl estaba pensando en montar unha fábrica de cervexa, abatares do destino fixo que sete anos despois deixara o meu posto de traballo onde estiven durante 18 anos para enrolarme nesta aventura, aquí medramos xuntos día a día, e destaco a capacidade do equipo humano e o gran ambiente de traballar nesta familia que é Nós.
Cervexa Nós arrincou en 2013, cando dous amantes da cervexa de calidade de Vigo, decidiron convertir a súa paixón no seu xeito de vida. Todo empezou cando Raúl e Xulio fartos dos seus traballos no sector da automoción, decidiron abandoar a súa rutina e comezar un proxecto apaisoante rodeados de aromas a lúpulo e vapor de cebada malteada.
Arrincamos nunha pequena nave no Concello de Mós cun equipo de elaboración de 500 litros. Despois de moito esforzó e traballo conseguimos abrir a nosa cervexaría do Casco Vello no 2015, todo un éxito para o noso proxecto, xa que foi a maneira de darnos a coñecer no corazón de Vigo.
Un ano despois decidimos abrir a nosa cervexería da Rúa Fisterra, collendo a substitución dunha mítica cervexería de Vigo (LaBurner ou era EL Burner????).
Como cada día que pasaba estábamos máis e máis ilusionados co proxecto e vendo a boa acollida que ten a nosa cervexa, decidimos mudarnos as nosas actuáis instalación co cambio de Brewhouse por unha de 2,5 hectólitros de capacidade e unha fábrica que nos dá a posibilidade de continuar a medrar na nosa cidade.
Na actualidade, o noso equipo humano xa o formamos 13 persoas e a nosa arela é medrar máis e máis sen perder a nosa paixón pola cervexa.
Para iso o esencial é rodearnos do mellor equipo humano posible.
Cervexa Nós arrincou en 2013, cando dous amantes da cervexa de calidade de Vigo, decidiron convertir a súa paixón no seu xeito de vida. Todo empezou cando Raúl e Xulio fartos dos seus traballos no sector da automoción, decidiron abandoar a súa rutina e comezar un proxecto apaisoante rodeados de aromas a lúpulo e vapor de cebada malteada.
Arrincamos nunha pequena nave no Concello de Mós cun equipo de elaboración de 500 litros. Despois de moito esforzó e traballo conseguimos abrir a nosa cervexaría do Casco Vello no 2015, todo un éxito para o noso proxecto, xa que foi a maneira de darnos a coñecer no corazón de Vigo.
Un ano despois decidimos abrir a nosa cervexería da Rúa Fisterra, collendo a substitución dunha mítica cervexería de Vigo (LaBurner ou era EL Burner????).
Como cada día que pasaba estábamos máis e máis ilusionados co proxecto e vendo a boa acollida que ten a nosa cervexa, decidimos mudarnos as nosas actuáis instalación co cambio de Brewhouse por unha de 2,5 hectólitros de capacidade e unha fábrica que nos dá a posibilidade de continuar a medrar na nosa cidade.
Na actualidade, o noso equipo humano xa o formamos 13 persoas e a nosa arela é medrar máis e máis sen perder a nosa paixón pola cervexa.
Para iso o esencial é rodearnos do mellor equipo humano posible.
Referencias fijas
Clientes
Litros producidos
A miña paisón pola cervexa empezou cando descubrín as clásicas cervexas belgas, as que me fixeron penetrar de cabeza no mundo da cervexa. No 2008 empecei a facer birra como Homebrewer e en nada xa se convertiu na miña aficción e paixón. Flipábame, e me segue flipando facer novas receitas, nas que destaca a Orixinal, que hoxe en día é a versión dunha das miñas primeiras receitas como cervexeiro na casa.
No 2013 decidín dar o paso e montar a miña propia fábrica de birra e naceu Nós. Desde entón e até agora a evolución do sector foi brutal, e no meu caso intentei evolucionar a par do sector formándome o mellor posible.
E claro, a mellor forma é beber e beber cervexas distintas e sen dúbida intentando mellorar día a día a fabricación das nosas cervexas, innovando e evolucionando até conseguir engarrafar as cervexas que saen da miña cabeza.
A miña paisón pola cervexa empezou cando descubrín as clásicas cervexas belgas, as que me fixeron penetrar de cabeza no mundo da cervexa. No 2008 empecei a facer birra como Homebrewer e en nada xa se convertiu na miña aficción e paixón. Flipábame, e me segue flipando facer novas receitas, nas que destaca a Orixinal, que hoxe en día é a versión dunha das miñas primeiras receitas como cervexeiro na casa.
No 2013 decidín dar o paso e montar a miña propia fábrica de birra e naceu Nós. Desde entón e até agora a evolución do sector foi brutal, e no meu caso intentei evolucionar a par do sector formándome o mellor posible.
E claro, a mellor forma é beber e beber cervexas distintas e sen dúbida intentando mellorar día a día a fabricación das nosas cervexas, innovando e evolucionando até conseguir engarrafar as cervexas que saen da miña cabeza.
Empezo a traballar na empresa no ano 2014, 2015 creo lembrar. O meu comezo é da man de Raúl, maestro cervexeiro de Nós, que me ofrece formar parte deste proxecto.
Ao non ter traballado nunca neste sector empezó a formarme. Desde cursos de formación até charlas cervexeiras, catas,… Aprendendo cada día algo novo, nun sector en constante evolución e diferentes métodos.
As miñas labores na empresa van desde a moenda do malte, até a elaboración, engarrafado e etiquetado do producto final.
Un labor na que te sentes realizado pola aceptación da xente dun producto que elaboraches con dedicación e agarimo. Sinto afouteza por formar parte desta gran familia: Nós.
Empezo a traballar na empresa no ano 2014, 2015 creo lembrar. O meu comezo é da man de Raúl, maestro cervexeiro de Nós, que me ofrece formar parte deste proxecto.
Ao non ter traballado nunca neste sector empezó a formarme. Desde cursos de formación até charlas cervexeiras, catas,… Aprendendo cada día algo novo, nun sector en constante evolución e diferentes métodos.
As miñas labores na empresa van desde a moenda do malte, até a elaboración, engarrafado e etiquetado do producto final.
Un labor na que te sentes realizado pola aceptación da xente dun producto que elaboraches con dedicación e agarimo. Sinto afouteza por formar parte desta gran familia: Nós.
Hosteleiro de vocación. Levo traballando no sector desde fai máis de 15 anos cando abrín o Faneco na Rúa Real do Casco-vello de Vigo.
Desde o 2015 estou ao mando da cervexería do Casco-vello e fai 6 anos que paso os veráns no Nautico de San Vicente do Mar en O Grove, nas tempadas de verán, traballando cun gran equipo, disfrutando do sol e dos “concertazos”.
Apaisoame traballar cara o público sobre todo nunha cervexería Craft. Adentreime neste mundo pola culpa do meu irmán Raúl e a verdade que engánchaste moi doado, encántame servir as nosas cervexas e ver a satisfacción da xente ao probar cousas distintas, no meu caso se tivera que escoller unha cervexa, desas que te mudan a cara ao probala, quédome coa Sálvora.
Hosteleiro de vocación. Levo traballando no sector desde fai máis de 15 anos cando abrín o Faneco na Rúa Real do Casco-vello de Vigo.
Desde o 2015 estou ao mando da cervexería do Casco-vello e fai 6 anos que paso os veráns no Nautico de San Vicente do Mar en O Grove, nas tempadas de verán, traballando cun gran equipo, disfrutando do sol e dos “concertazos”.
Apaisoame traballar cara o público sobre todo nunha cervexería Craft. Adentreime neste mundo pola culpa do meu irmán Raúl e a verdade que engánchaste moi doado, encántame servir as nosas cervexas e ver a satisfacción da xente ao probar cousas distintas, no meu caso se tivera que escoller unha cervexa, desas que te mudan a cara ao probala, quédome coa Sálvora.
Para min as cervexas sempre foron a miña gran paixón.
Formado na cultura da litrona, foi no ano 2000 cando empezaba a catar todo o que me ofrecían no desaparecido Café do Faro, foi neste local onde me ofreceron entrar a traballar nunha distribuidora especializada no mundo das cervexas.
Un pouco canso das últimas asignaturas da carreira que cursaba e de compaxinar estudios e traballo, optei por deixala de lado, e en maio do 2002 empecei o meu primeiro traballo a 40 horas semana. Foi onde me vin rodeado de cervexa e formando os meus gustos nos distintos aromas, cores e sabores. De viaxes e visitas a grandes fábricas europeas, da memorabilia que rodea este mundo. Ao final “engancheime” de todo a este mundo.
A primeira vez que escoitei falar de Nós foi no 2013 nunha visita ao Bar Faneco onde Ubaldo me contou que o seu irmán Raúl estaba pensando en montar unha fábrica de cervexa, abatares do destino fixo que sete anos despois deixara o meu posto de traballo onde estiven durante 18 anos para enrolarme nesta aventura, aquí medramos xuntos día a día, e destaco a capacidade do equipo humano e o gran ambiente de traballar nesta familia que é Nós.
Para min as cervexas sempre foron a miña gran paixón.
Formado na cultura da litrona, foi no ano 2000 cando empezaba a catar todo o que me ofrecían no desaparecido Café do Faro, foi neste local onde me ofreceron entrar a traballar nunha distribuidora especializada no mundo das cervexas.
Un pouco canso das últimas asignaturas da carreira que cursaba e de compaxinar estudios e traballo, optei por deixala de lado, e en maio do 2002 empecei o meu primeiro traballo a 40 horas semana. Foi onde me vin rodeado de cervexa e formando os meus gustos nos distintos aromas, cores e sabores. De viaxes e visitas a grandes fábricas europeas, da memorabilia que rodea este mundo. Ao final “engancheime” de todo a este mundo.
A primeira vez que escoitei falar de Nós foi no 2013 nunha visita ao Bar Faneco onde Ubaldo me contou que o seu irmán Raúl estaba pensando en montar unha fábrica de cervexa, abatares do destino fixo que sete anos despois deixara o meu posto de traballo onde estiven durante 18 anos para enrolarme nesta aventura, aquí medramos xuntos día a día, e destaco a capacidade do equipo humano e o gran ambiente de traballar nesta familia que é Nós.
Cervexa Nós arrincou en 2013, cando dous amantes da cervexa de calidade de Vigo, decidiron convertir a súa paixón no seu xeito de vida. Todo empezou cando Raúl e Xulio fartos dos seus traballos no sector da automoción, decidiron abandoar a súa rutina e comezar un proxecto apaisoante rodeados de aromas a lúpulo e vapor de cebada malteada.
Arrincamos nunha pequena nave no Concello de Mós cun equipo de elaboración de 500 litros. Despois de moito esforzó e traballo conseguimos abrir a nosa cervexaría do Casco Vello no 2015, todo un éxito para o noso proxecto, xa que foi a maneira de darnos a coñecer no corazón de Vigo.
Un ano despois decidimos abrir a nosa cervexería da Rúa Fisterra, collendo a substitución dunha mítica cervexería de Vigo (LaBurner ou era EL Burner????).
Como cada día que pasaba estábamos máis e máis ilusionados co proxecto e vendo a boa acollida que ten a nosa cervexa, decidimos mudarnos as nosas actuáis instalación co cambio de Brewhouse por unha de 2,5 hectólitros de capacidade e unha fábrica que nos dá a posibilidade de continuar a medrar na nosa cidade.
Na actualidade, o noso equipo humano xa o formamos 13 persoas e a nosa arela é medrar máis e máis sen perder a nosa paixón pola cervexa.
Para iso o esencial é rodearnos do mellor equipo humano posible.
Cervexa Nós arrincou en 2013, cando dous amantes da cervexa de calidade de Vigo, decidiron convertir a súa paixón no seu xeito de vida. Todo empezou cando Raúl e Xulio fartos dos seus traballos no sector da automoción, decidiron abandoar a súa rutina e comezar un proxecto apaisoante rodeados de aromas a lúpulo e vapor de cebada malteada.
Arrincamos nunha pequena nave no Concello de Mós cun equipo de elaboración de 500 litros. Despois de moito esforzó e traballo conseguimos abrir a nosa cervexaría do Casco Vello no 2015, todo un éxito para o noso proxecto, xa que foi a maneira de darnos a coñecer no corazón de Vigo.
Un ano despois decidimos abrir a nosa cervexería da Rúa Fisterra, collendo a substitución dunha mítica cervexería de Vigo (LaBurner ou era EL Burner????).
Como cada día que pasaba estábamos máis e máis ilusionados co proxecto e vendo a boa acollida que ten a nosa cervexa, decidimos mudarnos as nosas actuáis instalación co cambio de Brewhouse por unha de 2,5 hectólitros de capacidade e unha fábrica que nos dá a posibilidade de continuar a medrar na nosa cidade.
Na actualidade, o noso equipo humano xa o formamos 13 persoas e a nosa arela é medrar máis e máis sen perder a nosa paixón pola cervexa.
Para iso o esencial é rodearnos do mellor equipo humano posible.
Referencias fijas
Clientes
Litros producidos
A miña paisón pola cervexa empezou cando descubrín as clásicas cervexas belgas, as que me fixeron penetrar de cabeza no mundo da cervexa. No 2008 empecei a facer birra como Homebrewer e en nada xa se convertiu na miña aficción e paixón. Flipábame, e me segue flipando facer novas receitas, nas que destaca a Orixinal, que hoxe en día é a versión dunha das miñas primeiras receitas como cervexeiro na casa.
No 2013 decidín dar o paso e montar a miña propia fábrica de birra e naceu Nós. Desde entón e até agora a evolución do sector foi brutal, e no meu caso intentei evolucionar a par do sector formándome o mellor posible.
E claro, a mellor forma é beber e beber cervexas distintas e sen dúbida intentando mellorar día a día a fabricación das nosas cervexas, innovando e evolucionando até conseguir engarrafar as cervexas que saen da miña cabeza.
A miña paisón pola cervexa empezou cando descubrín as clásicas cervexas belgas, as que me fixeron penetrar de cabeza no mundo da cervexa. No 2008 empecei a facer birra como Homebrewer e en nada xa se convertiu na miña aficción e paixón. Flipábame, e me segue flipando facer novas receitas, nas que destaca a Orixinal, que hoxe en día é a versión dunha das miñas primeiras receitas como cervexeiro na casa.
No 2013 decidín dar o paso e montar a miña propia fábrica de birra e naceu Nós. Desde entón e até agora a evolución do sector foi brutal, e no meu caso intentei evolucionar a par do sector formándome o mellor posible.
E claro, a mellor forma é beber e beber cervexas distintas e sen dúbida intentando mellorar día a día a fabricación das nosas cervexas, innovando e evolucionando até conseguir engarrafar as cervexas que saen da miña cabeza.
Empezo a traballar na empresa no ano 2014, 2015 creo lembrar. O meu comezo é da man de Raúl, maestro cervexeiro de Nós, que me ofrece formar parte deste proxecto.
Ao non ter traballado nunca neste sector empezó a formarme. Desde cursos de formación até charlas cervexeiras, catas,… Aprendendo cada día algo novo, nun sector en constante evolución e diferentes métodos.
As miñas labores na empresa van desde a moenda do malte, até a elaboración, engarrafado e etiquetado do producto final.
Un labor na que te sentes realizado pola aceptación da xente dun producto que elaboraches con dedicación e agarimo. Sinto afouteza por formar parte desta gran familia: Nós.
Empezo a traballar na empresa no ano 2014, 2015 creo lembrar. O meu comezo é da man de Raúl, maestro cervexeiro de Nós, que me ofrece formar parte deste proxecto.
Ao non ter traballado nunca neste sector empezó a formarme. Desde cursos de formación até charlas cervexeiras, catas,… Aprendendo cada día algo novo, nun sector en constante evolución e diferentes métodos.
As miñas labores na empresa van desde a moenda do malte, até a elaboración, engarrafado e etiquetado do producto final.
Un labor na que te sentes realizado pola aceptación da xente dun producto que elaboraches con dedicación e agarimo. Sinto afouteza por formar parte desta gran familia: Nós.
Hosteleiro de vocación. Levo traballando no sector desde fai máis de 15 anos cando abrín o Faneco na Rúa Real do Casco-vello de Vigo.
Desde o 2015 estou ao mando da cervexería do Casco-vello e fai 6 anos que paso os veráns no Nautico de San Vicente do Mar en O Grove, nas tempadas de verán, traballando cun gran equipo, disfrutando do sol e dos “concertazos”.
Apaisoame traballar cara o público sobre todo nunha cervexería Craft. Adentreime neste mundo pola culpa do meu irmán Raúl e a verdade que engánchaste moi doado, encántame servir as nosas cervexas e ver a satisfacción da xente ao probar cousas distintas, no meu caso se tivera que escoller unha cervexa, desas que te mudan a cara ao probala, quédome coa Sálvora.
Hosteleiro de vocación. Levo traballando no sector desde fai máis de 15 anos cando abrín o Faneco na Rúa Real do Casco-vello de Vigo.
Desde o 2015 estou ao mando da cervexería do Casco-vello e fai 6 anos que paso os veráns no Nautico de San Vicente do Mar en O Grove, nas tempadas de verán, traballando cun gran equipo, disfrutando do sol e dos “concertazos”.
Apaisoame traballar cara o público sobre todo nunha cervexería Craft. Adentreime neste mundo pola culpa do meu irmán Raúl e a verdade que engánchaste moi doado, encántame servir as nosas cervexas e ver a satisfacción da xente ao probar cousas distintas, no meu caso se tivera que escoller unha cervexa, desas que te mudan a cara ao probala, quédome coa Sálvora.
Para min as cervexas sempre foron a miña gran paixón.
Formado na cultura da litrona, foi no ano 2000 cando empezaba a catar todo o que me ofrecían no desaparecido Café do Faro, foi neste local onde me ofreceron entrar a traballar nunha distribuidora especializada no mundo das cervexas.
Un pouco canso das últimas asignaturas da carreira que cursaba e de compaxinar estudios e traballo, optei por deixala de lado, e en maio do 2002 empecei o meu primeiro traballo a 40 horas semana. Foi onde me vin rodeado de cervexa e formando os meus gustos nos distintos aromas, cores e sabores. De viaxes e visitas a grandes fábricas europeas, da memorabilia que rodea este mundo. Ao final “engancheime” de todo a este mundo.
A primeira vez que escoitei falar de Nós foi no 2013 nunha visita ao Bar Faneco onde Ubaldo me contou que o seu irmán Raúl estaba pensando en montar unha fábrica de cervexa, abatares do destino fixo que sete anos despois deixara o meu posto de traballo onde estiven durante 18 anos para enrolarme nesta aventura, aquí medramos xuntos día a día, e destaco a capacidade do equipo humano e o gran ambiente de traballar nesta familia que é Nós.
Para min as cervexas sempre foron a miña gran paixón.
Formado na cultura da litrona, foi no ano 2000 cando empezaba a catar todo o que me ofrecían no desaparecido Café do Faro, foi neste local onde me ofreceron entrar a traballar nunha distribuidora especializada no mundo das cervexas.
Un pouco canso das últimas asignaturas da carreira que cursaba e de compaxinar estudios e traballo, optei por deixala de lado, e en maio do 2002 empecei o meu primeiro traballo a 40 horas semana. Foi onde me vin rodeado de cervexa e formando os meus gustos nos distintos aromas, cores e sabores. De viaxes e visitas a grandes fábricas europeas, da memorabilia que rodea este mundo. Ao final “engancheime” de todo a este mundo.
A primeira vez que escoitei falar de Nós foi no 2013 nunha visita ao Bar Faneco onde Ubaldo me contou que o seu irmán Raúl estaba pensando en montar unha fábrica de cervexa, abatares do destino fixo que sete anos despois deixara o meu posto de traballo onde estiven durante 18 anos para enrolarme nesta aventura, aquí medramos xuntos día a día, e destaco a capacidade do equipo humano e o gran ambiente de traballar nesta familia que é Nós.
Si continuas navegando por este sitio o haces click en el botón de aceptar, significa que aceptas el uso de cookies. más información
Los ajustes de cookies de esta web están configurados para «permitir cookies» y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en «Aceptar» estarás dando tu consentimiento a esto.